TÜB 7. Alt Kurul Toplantısı ÇOMÜ Ev Sahipliğinde Yapıldı.

Toplantıda 13 Alt Çalışma Grubunun Gün Boyunca Gerçekleştirdiği Çalışmalar Değerlendirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin de üyesi olduğu Trakya Üniversiteler Birliği’nin 7. Alt Kurul Toplantısı ÇOMÜ ev sahipliğinde Dardonos Yerleşkesinde yapıldı.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Toplantı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Şengörür, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal ve Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu’nun yanı sıra alt çalışma gruplarına mensup yaklaşık 90 akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Metehan Uzun, Trakya Üniversiteler Birliği ile ilgili bilgiler vererek, toplantıya ev sahipliği yapmaktan  mutluluk duyduğunu belirtti.

Ardından söz alan Trakya Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı Prof. Dr. İhsan Soysal ise konuşmasında “hepinize özellikle ev sahipliği için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yönetimine teşekkür ediyorum. Trakya Üniversite Birliği çok güzel gelişmelere vesile oluyor.’’ dedi.

TÜB’ün bugüne kadarki en geniş katılımlı toplantısı olan 7. Alt Kurul Toplantısı’nda, 13 alt çalışma grubunun gün boyunca gerçekleştirdiği çalışmaların ardından alınan kararlar sunum eşliğinde değerlendirildi.