TÜGVA ÇOMÜ Gençliği Basın Açıklaması

Türkiye Gençlik Vakfı Çanakkale Üniversite Gençliği Fethullahçı terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yuvalanan teröristlerinin girişimleriyle yapılan darbe girişi,mine karşı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük binası önünde basın  açıklaması yaptı.

Yayın tarihi : 20 Temmuz 2016

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları, TÜGVA Üyeleri, akademisyen ve üniversite personeli ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen açıklamada TÜGVA Çanakkale Yükseköğrenim Koordinatörü Vural Bulut üniversite gençliği adına millete silah doğrultanlara karşı bildiriyi okudu.

Basın açıklamasında darbe girişimini lanetleyen Rektör Prof. Dr. Yücel Acer birlikteliğin önemine dikkat çekti.

TÜGVA Çanakkale İl Temsilcisi Avukat Halil İbrahim Kahraman ise basın açıklamasına katılan üniversite yönetimine, personele ve öğrencilere teşekkür etti.