TÜGVA ÇOMÜ Terörü Lanetledi

Türkiye Gençlik Vakfı Çanakkale İl Temsilciliği geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ve 38  şehit verdiğimiz hain saldırıyı lanetleyen bir basın açıklaması yaptı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü ve İlahiyat Fakültesi Kampüslerinde yapılan basın açıklamalarına TÜGVA gönüllüsü öğrenciler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar ve akademisyenler katıldı.

TÜGVA Çanakkale YÖK Koordinatörü Vural Bulut'un ...

Yayın tarihi : 12 Aralık 2016

TÜGVA Çanakkale YÖK Koordinatörü Vural Bulut'un okuduğu basın bildirisinde hain saldırıda şehit düşen polis ve vatandaşlar anılırken saldırıyı gerçekleştirenler ise lanetlendi.