Turizm Fakültesi 6.Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Topluluğu tarafından organize edilen kariyer günlerinin altıncısı Turizm Fakültesinde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 01 Mart 2018

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikle sektör, öğrenci etkileşimi amaçlanıyor.

Kariyer günleri programıyla öğrencilere yaz döneminde staj yaptırmayı ve  istihdam sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Osman Uysal, ÇOMÜ TV mikronuna şunları söyledi.

Turizm topluluğu başkanı Zeynep Ulaşkın ve Deniz Güven Yahya etkinlik hakkında bilgiler verdi.

Ortunç Oteli insan kaynakları müdürü Rüştü Gürol Onikiler, etkinliğin turizm sektörüne büyük katkısı olduğunu belirtti.