Turizm Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi mezuniyet töreni, İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 14 Mayıs 2018

Törene Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Erdem, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Uysal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit’in yanı sıra akademisyenler ve öğrenci velileri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Fakülteyi birincilikle bitiren Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Sedef Ece Batıbeki, sevinci ve hüznü aynı anda yaşadıklarını ifade etti.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Uysal ise “fakültemizde bulunan öğrencilerden 85’i yabancı ülkelerden. Şimdiye dek 1553 mezun verdik. Bu dönem sonunda ise 170 öğrencimizi diploma ve meslek sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Erdem ise, bir insan ömrünün en güzel yıllarının gençlik yılları olduğunu ifade ederek, gençlik yıllarının en güzel dönemi ise üniversite eğitimi aldığı yıllar olduğunu söyledi.

Turizm Fakültesi birincisi Sedef Ece Batıbeki’nin yaş kütüğüne çivi çakmasının ardından mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Mezuniyet, kep atma töreniyle sona erdi.