Turizm Fakültesi 5. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Topluluğu’nun organize ettiği Kariyer Günleri’nin 5. si Turizm Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 07 Mart 2017

Etkinlikte ÇOMÜ TV mikrofonlarına konuşan Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yardımcı Doç. Dr. Hacı Mehmet Yıldırım, bu yıl ki etkinliğe 30 zincir otel ile 4 seyahat acentesinin katıldığını belirterek, Kariyer Günleri programıyla öğrencilere yaz dönemlerinde staj yaptırmayı ve istihdam sağlamayı amaçladıklarını söyledi.