Türk Dış Politikasına 15 Temmuz Darbe Girişiminin Etkileri Konferansı Gerçekleşti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Türk Dış Politikasına 15 Temmuz 2016 Darbe Girişiminin Etkileri” konulu konferans KYK Terzioğlu Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Yayın tarihi : 17 Temmuz 2019

Konferansa Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Yavuz, akademik ve idari personel ile davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arif Bağbaşlıoğlu’nun “Türk Dış Politikasına 15 Temmuz 2016 Darbe Girişiminin Etkileri” konulu sunumuyla devam etti.

Soru-cevap bölümü ile devam eden konferans sonunda Doç. Dr. Arif Bağbaşlıoğlu’na Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden tarafından hediye takdiminde bulunuldu.