Türk Saanen Keçisi ve Tahirova Koyun Çalıştayı Gerçekleştirildi

Türk Saanen Keçisi ve Tahirova Koyun Çalıştayı gerçekleştirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştaya ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Alper Dardeniz, dekanlar, müdürler, borsa ve oda temsilcileri ile davetliler katıldı.

Yayın tarihi : 16 Ocak 2017

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmaları ve sunumlara geçildi. Çalıştayda; Türk Saanen Keçisi ve Tahirova Koyunu çalışmalarında gelinen son nokta, gelişmeler, sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu.