Turkcell Gelibolu Maratonu Fuarı Açıldı

Turkcell Gelibolu Maratonu Fuarı Açıldı.

2 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan Turkcell Gelibolu Maratonu ‘Barış İçin Koşuyorum’ etkinliği öncesi fuarı açılışı İskele Meydanı’nda yapıldı.

Açılışa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, sponsor firma temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılışın ardından ...

Yayın tarihi : 30 Eylül 2016

Turkcell Gelibolu Maratonu Fuarı Açıldı.

Açılışın ardından protokol fuar alanındaki firmaların standlarını gezdi.

Standların gezilmesinin ardından basın toplantısına geçildi.

‘’Barış İçin Koşuyorum’’ resim yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri verilmesinin ardından, serginin açılışı yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer Turkcell Gelibolu Maratonu için ÇOMÜ TV mikrofonlarına şunları söyledi.

Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen tarihi Gelibolu Yarımadası’nda gerçekleşecek Turkcell Gelibolu Maratonu’na birçok ülkeden atlet katılırken, yarışlar;  Maraton, Yarı Maraton, 10 km Koşusu ve Halk Koşusu olarak düzenlenecek

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy