''Türkiye Selçukluları Devleti ve Beyliklerin Kuruluşları Hakkında Yeni Düşünceler'' Adlı Konferans Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından "Türkiye Selçukluları Devleti ve Beyliklerin Kuruluşları Hakkında Yeni Düşünceler" konulu konferans düzenlendi.

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa Tarih Bölümü Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Kayhan konuşmacı olarak katıldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Cansu Hasgül Montaj: Hüsnü Aksoy

...