Ünlü Piyanist Alexey Botvinov’dan ÇOMÜ’de Piyano Resitali

Ukraynalı Piyanist Alexey Botinov, ÇOMÜ’de piyano resitali verdi. Bach ustalığıyla tanınan dünyaca ünlü piyanist Botinov’un konseri ilgiyle dinlendi. İlahiyat İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen piyano resitalini dinleyenler arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Ukrayna Ankara Büyükelçisi Andrii Sybıha, ile Ukrayna İstanbul Başkonsolosu Aleksandr Vitaliyovych de  vardı.

...

Yayın tarihi : 18 Ekim 2017