Ünlü Türk Şairi Prof. Dr. Mehmet İsmail, İtalya Uluslararası Şiir Şöleni'nde Ödül Aldı.

ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet İsmail, şair ve yazar kimliği ile her sene yeni başarılara imza atarken bu sene de İtalya'nın ev sahipliğinde 1-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen şiir şölenine davet edilerek, yeni bir ödülün daha sahibi oldu.

İtalya'nın beş farklı şehrinde beş ...

Yayın tarihi : 15 Haziran 2017

İtalya'nın beş farklı şehrinde beş gün boyunca süren etkinlikte şairler şiirlerini kendi dillerinde seslendirerek katılımcılarla buluşturdu.

Prof. Dr. Mehmet İsmail, Şiir Şöleni'ndeki atmosferi ÇOMÜ TV ekibiyle paylaştı.