VII. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi ÇOMÜ'de Düzenleniyor

VIII. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi Açılış Töreni Gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 05 Mayıs 2016

Bu yıl Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde düzenlenen kongrenin açılış töreninde; Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Vekili Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ile 16 ülkeden katılan çok sayıda akademisyen ve davetliler yer aldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve müzik dinletisinin ardından ÇOMÜ adına Düzenleme Kurulu Eşbaşkanı Doç. Dr. Salih Zeki Genç ve protokol kongrenin açılış konuşmalarını yaptılar.

Protokol konuşmalarının ardından sunumlara geçildi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera&Kurgu Hüsnü Aksoy