Yabancı Uyruklu Öğrenci Kayıtları Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-öğretim yılı için yabancı uyruklu öğrenci kayıtları başladı.

Yerleştirme sonucuna göre asil olarak bir programa yerleşen öğrencilerin kayıtları 07-11 Ağustos 2017 tarihleri 09:00-16:00 saatleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü Troya Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Yayın tarihi : 09 Ağustos 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden kayıtların başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada;ÇOMÜ’nün başta Balkan Ülkeleri olmak üzere uluslararası öğrenciler için bir cazibe merkezi olmasını istediklerini belirtti.

2017-2018 Eğitim-öğretim yılında ÇOMÜ’ye kayıt yaptıran yabancı uyruklu öğrencilerin ve ÇOMÜ Uluslarası Öğrenci Ofisi Koordinatör Yardımcısı ZijaShehi’ningörüşleri ise şöyleydi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut