Ziraat Fakültesi'nde Kariyer Günleri ve Sektör-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde 'Kariyer günleri ve Sektör Öğrenci Buluşması' etkinliği düzenlendi.

Fakülte öğrencilerinin gelecekleri için yapacakları planlara yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kuruluş temsilcileri ile Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mendeş'in konferans salonunda yaptıkları konuşmalar ile başladı.

Yayın tarihi : 05 Mayıs 2016

Konuşmaların ardından sektör temsilcilerinin konuşmacı olarak katıldığı panel sunumlarına geçildi. Panelde ziraat faaliyetleri ve sektörün geleceği konuları konuşuldu.

Etkinlikte ayrıca ziraat alanında faaliyet gösteren kuruluşların fakülte binası içerisine kurdukları stantlarda tanıtım faaliyetleri gerçekleştirildi.