İş Dünyası

İŞKUR Kariyer Günleri Etkinliği ÇOMÜ’de Gerçekleşti

İŞKUR Kariyer Günleri etkinliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğe Vali Vekili Celil Ateşoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ersin Fırat, akademisyenler ve öğrenciler katıldılar.


Yayın tarihi : 28 Mart 2019
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

İŞKUR Kariyer Günleri etkinliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

Etkinliğe Vali Vekili Celil Ateşoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Çanakkale İŞKUR  İl Müdürü Ali Çalışkan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ersin Fırat, akademisyenler ve öğrenciler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından müzik dinletisiyle devam eden etkinlikte,  açılış konuşmasını yapan İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan; ‘‘Ülkemizin küresel düzeyde en avantajlı olduğu alanların başında genç işgücü potansiyeli yer almaktadır. Bu avantajımızın sürdürülebilmesi için gençlerimizin niteliğinin daha da arttırılması ve üretken hale getirilmeleri gerekmektedir’’ dedi.

Çanakkale Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu ise yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ise “Üniversitelerin iki temel görevi vardır. Biri eğitim ve öğretim yapmak, diğeri de araştırma yapmak ve sonuçlarını duyurmak ve tartışmaktır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Kale Grubu İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Selda Seçkinler katılımcılara nasıl kendi hikayelerinin kahramanları olabileceklerini, iş hayatından örnekler vererek deneyimlerini paylaştı. Seçkinler’in ardından Alarko Holding Dijital İnsan Kaynakları Uzmanı Dilek Aydın dijitalleşen insan kaynakları süreçlerinde öğrencilerin nasıl yer alabilecekleri konusunda bilgilendirdi.

Etkinlik sonunda konuşmacılara plaket takdiminde bulunulurken, öğrencilere ise katılım sertifikaları verildi.