İş Dünyası

İşkur Kariyer Merkezi Açıldı

Türkiye İş Kurumu Çanakkale Şubesi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÖSEM Binası'nda kurulan Kariyer Merkezi'nin açılını gerçekleştirdi. Açılışa İşkur İl Müdürü Ali Çalışkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, Kurum Müdürleri,  Akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yayın tarihi : 25 Kasım 2015

Açılışta konuşan İl Müdür Çalışkan açılışı yapılan kariyer merkezi ile iş hayatına atılacak gençlere profesyonel katkıda bulunmaya hedeflediklerini söyledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun ise öneli bir ofisin üniversite bünyesinde açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından kurdela kesilerek binanın açılış gerçekleştirildi.