Kültür-Sanat

18 Mart’tan 15 Temmuz’a İsimli Program Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Genç Liderler Topluluğu’nun gerçekleştirdiği 18 Mart’tan 15 Temmuz’a isimli söyleşi ve şiir programı gerçekleştirildi. İlahiyat İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programın konuğu ünlü sunucu ve televizyon programcısı Serdar Tuncel’di. Programa Kudüs için hazırlanan filminin izlenmesi ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlandı.  Ardından Tunahan Gencel’in okuduğu şiir dinlendi. ÇOMÜ Genç Liderler ...

Yayın tarihi : 13 Aralık 2017
Ardından Tunahan Gencel’in okuduğu şiir dinlendi.
ÇOMÜ Genç Liderler Topluluğu Başkanı Kürşat Selim Temizyürek programın açılış konuşmasını yaptı.
Açılış konuşmasının ardından ünlü sunucu ve televizyon programcısı Serdar Tuncel’in programına geçildi.