Kültür-Sanat

Çanakkale Deniz Zaferi 101 Yıl Konseri Düzenlendi

Çanakkale Boğaz Komutanlığı Bandosu ve Hüseyin Akif Terzioğlu Güzel Sanatlar Lisesi korosu tarafından ÇOMÜ Süleyman Demirel Konferans Salonunda Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 101. Yılı Konseri düzenlendi.

Yayın tarihi : 17 Mart 2016

Konsere Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Avusturalya Konsolosu Nicholas Sergi, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Konserde dinleyicilere birbirinden güzel eserler sunuldu.

Haber& Montaj: Erkan Özavcı Kamera: Şerif Salman