Kültür-Sanat

ÇOMÜ Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarı Sona Erdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesinde gerçekleşen ve üç gün süren “Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarı” gündüzleri öğrenci konseyi ve öğrenci topluluklarının atölye çalışmaları, akşamları ise konserlerin gerçekleşmesi ile tamamlandı.

Yayın tarihi : 06 Mayıs 2019

3 gün boyunca bilimsel, sanatsal ve sportif etkinlikler, topluluk etkinlikleri, atölyeler, eğlenceli oyunlar, özgün gösteriler ve konserler ile renkli görüntülere sahne olan gençlik festivalinde öğrenci toplulukları, Dardanos Yerleşkesindeki lunapark, piknik ve sahil alanlarında çeşitli etkinlikler ve spor müsabakaları gerçekleştirdiler.

Festival’in son gününde ilk olarak Koliva sahne aldı.
Hareketli şarkılarla öğrencileri eğlendiren ünlü grup konser öncesi ÇOMÜ TV’nin sorularını yanıtladı.

Ardından sahneye çıkan Güliz Ayla ise ÇOMÜ’lü müzikseverlerle buluştu. Konsere gelen öğrenciler şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Konser öncesi yapılan röportajda Güliz Ayla öğrencilerin konsere olan yoğun ilgisinden memnun olduğunu belirtti.