Kültür-Sanat

ÇOMÜ Hababam Sınıfının Yaşayan Efsanelerini Ağırladı

Hababam Sınıfı filminin yaşayan efsaneleri Çanakkale’de ÇOMÜ’lü öğrenciler ile buluştu.

Yayın tarihi : 18 Eylül 2019

Eğitim Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Dekan Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve öğrenciler katıldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç yaptığı açılış konuşmasında Hababam Sınıfının yaşayan efsaneleriyle buluşmuş olmaktan büyük mutluluk duyduklarının altını çizdi ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ise gönlümüze uzun yıllardır taht kuran ve hiçbir zaman etkisi kolay kolay kaybolmayacak Hababam Sınıfı filmine imza atan çok değerli sanatçıları ÇOMÜ’de ağırlıyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından Hababam Sınıfı oyuncuları kısaca kendilerini tanıtarak, Çanakkale’de, ÇOMÜ’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.