Kültür-Sanat

Doğan Cüceloğlu ve Polat Doğru’dan Yaşam ve Gelecek Üstüne Söyleşi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAM) tarafından Doğan Cüceloğlu ve Polat Doğru’nun katılımıyla Yaşam ve Gelecek Üstüne adlı söyleşi gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 22 Mart 2019

Troia Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliğe; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Çanakkale Şube Başkanı Aynur Tuna Yavaş, KAM Müdürü Prof. Dr. Ferah Özkök ve yönetim kurulu üyeleri ile ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ve öğrenciler katıldılar.

Programda söz alan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer; insana dair yapılan hiçbir şeyin önemini asla yitirmeyeceğine dikkat çekti.

İletişim psikolojisi uzmanı Doğan Cüceloğlu ve Polat Doğru’nun hayata, aile ve toplum içi ilişkilere, insan davranışlarına dair anlatımıyla süren programın sonunda Rektör Prof. Dr. Yücel Acer konuklara hediye takdim etti.