Kültür-Sanat

''Ekim Geçidi 14 - Çanakkale'' Karma Sergisi Açıldı.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, Ressam Gülsün Erbil'in 2001 yılında başlattığı ve geleneksel hale gelen Ekim Geçidi Karma Sergisi Çanakkale’de açıldı. Üniversitemiz sanatçılarının yanı sıra şehir içinden ve şehir dışından, toplam 63 sanatçıya ait eserlerin yer aldığı serginin koordinatörlüğünü Yrd. Doç. Halide Okumuş yapıyor. Resimden seramiğe, seramikten fotoğrafa birçok alanda eserin bulunduğu sergi 4-12 Kasım 2015 tarihleri arasında açık kalacak. Serginin açılış konuşmasını yapan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi ve sergi koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Halide Okumuş şunları söyledi.