Kültür-Sanat

Ekim Geçidi 16 Karma Sergisi

Cumhuriyetin kuruluşunun 94.  Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, Ressam Gülsün Erbil'in geleneksel hale getirdiği ‘’Ekim Geçidi 16- Çanakkale’’ Karma Sergisi açıldı.

Deniz Müzesi Muavenet-i Milliye Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen sergi açılışına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

Yayın tarihi : 22 Kasım 2017

Koordinatörlüğünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halide Okumuş’un yaptığı sergiye bu yıl ÇOMÜ sanatçılarının yanı sıra, şehir içinden ve şehir dışından gelen, 67 sanatçı eserleriyle katılıyor.

Serginin açılış konuşmasını sergi koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Halide Okumuş yaptı.

Konuşmanın ardından sergi koordinatörü Okumuş misafirlerine sergide yer alan eserler hakkında bilgi verdi.

Sanatseverler 21 Kasım- 4 Aralık 2017  tarihleri arasında sergiyi gezebilecek.