Kültür-Sanat

Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarı Açılış Töreni Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarının açılış töreni Dardanos Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 02 Mayıs 2019

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  (ÇOMÜ) Gençlik Festivali ve Kariyer Fuarının açılış töreni Dardanos Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Açılışa ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, eski rektör Prof. Dr. Yücel Acer, rektör yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, kurum kuruluş temsilcileri, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Program açılış konuşmalarıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından hediye takdim töreni düzenlendi.

Doç. Dr. Mehmet Ali Örnek ve Öğretim Görevlisi Zafer Karadayı’nın konuşmacı olarak katıldığı sempozyuma geçildi.

Açılış programının ardından rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve eski rektör Prof. Dr. Yücel Acer ile birlikte öğrenci stantlarını gezerek topluluklar hakkında bilgi aldı.