Kültür-Sanat

Hava Fotoğrafçısı Timur Kara ÇOMÜ'de Seminer Düzenledi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü tarafından düzenlenen ve Uluslararası Hava Fotoğrafçısı Timur Kara ile Kuşların Gözünden: "Hava Fotoğrafçılığı" adlı seminer düzenlendi.

Grafik Bölümü amfisinde gerçekleştirilen seminere bölüm öğrencileri ve öğretim üyeleri katıldı. Öğrenciler semineri büyük bir ilgiyle dinledi.

Sunumun ardından Timur Kara, Türkiye’de hava fotoğrafçılığından ve ...

Yayın tarihi : 08 Nisan 2016

Sunumun ardından Timur Kara, Türkiye’de hava fotoğrafçılığından ve kendi   çalışmalarından bahsetti.

Haber& Kamera& Montaj: Erkan Özavcı