Kültür-Sanat

‘’Kırım Türkleri’nin Vatan Mücadelesi’’ Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Konferansları kapsamında ‘’Kırım Türkleri’nin Vatan Mücadelesi’’ konulu Konferans gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Mirza Tokpunar akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı. Konferansın davetli konuşmacısı ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kutluk...


Yayın tarihi : 07 Kasım 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Konferansları kapsamında ‘’Kırım Türkleri’nin Vatan Mücadelesi’’ konulu Konferans gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Mirza Tokpunar akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı.
Konferansın davetli konuşmacısı ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kutluk Kağan Sümer’di.
Konferansın açılış konuşmasını ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer yaptı. Acer konuşmasında;  Öğrencilere, ÇOMÜ’ye ve Çanakkaleye ciddi anlamda büyük değer katan konferanslar dizisinin bu yıl da devam ettiğini belirterek Doç. Dr. Kutluk Kağan Sümer’in “Kırım Türkleri’nin Vatan Mücadelesi” hakkında yaptığı detaylı çalışmaları kendileri ile paylaştığı için teşekkür etti. 

Konuşmanın ardından Doç. Dr. Kutluk Kağan Sümer’in sunduğu konferansa geçildi.

Soru cevap bölümüyle devam eden konferansın sonunda Rektör Prof. Dr. Yücel Acer; Doç. Dr. Kutluk Kağan Sümer’e günün anısına bir plaket takdim etti.