Kültür-Sanat

Kur'an-ı Kerim' i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi

İlahiyat Mesleki Eğitim Topluluğu ve İlahiyat Fakültesi Vakfının ortaklaşa gerçekleştirdiği Kur'an'ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması, İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde düzenledi.

Yayın tarihi : 03 Nisan 2018

Programa İlahiyat Fakültesi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Yavuz akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Program açılış konuşmalarıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından öğrenciler jüri heyeti önünde Kur'an-ı Kerim tilavetini icra etti.

Yarışma sonucunda Ahmet Akça birinci, Furkan Aldemir ikinci, Mustafa Hançer üçüncü oldu. Birinci olan yarışmacıya tam altın, ikinci olan yarışmacıya yarım altın, üçüncü olan yarışmacıya ise çeyrek altın hediye edildi.