Kültür-Sanat

'' Ne Var, Ne Yok 3 '' Sergisi GSF'de Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi GSF Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı ’’Ne Var, Ne Yok 3"  adlı sergi  GSF Sergi salonunda açıldı.

Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Umut Germeç’in organize ettiği ve Kavramsal Sanat Topluluğu'nun desteklediği serginin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpınar, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Tarhana çorbası ikramıyla başlayan ...

Yayın tarihi : 18 Aralık 2015

Tarhana çorbası ikramıyla başlayan etkinlik, konuşmalarla devam etti.

Konuşmaların ardından konuklar, birbirinden ilginç eserlerin yer aldığı  sergiyi gezdi.

Haber: Erkan Özavcı - Kurgu: Hüsnü Aksoy - Kamera: Mahmut Ergüven