Kültür-Sanat

On Yılın En İyi On Kısa Film Etkinliği ÇOMÜ'de Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesinin, Antalya Sinema Derneği, ÇOMÜ Sinema ve Medya Topluluğunun katkılarıyla düzenlediği ‘’On Yılın En İyi On Kısa Filmi’’ etkinliği Troya Kültür Merkezinde yapıldı.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan İletişim Fakültesi Radyo- Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuğba Elmacı şunları söyledi.

Haber: Erkan Özavcı - Kamera: Muhammet Alınlı

...