Kültür-Sanat

Prof. Dr. Mehmet Görmez’den Rektör Acer’e Ziyaret

Yayın tarihi : 30 Ekim 2017

Doğu- Batı Topluluğu ve İlim Yayma Cemiyetinin davetlisi olarak ‘’Bilgi, Ahlak ve Üniversite’’ konulu konferans vermek üzere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine gelen eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Süha Özden, Mirza Tokpunar, İl Müftüsü Arif Gökçe, MÜSİAD Şube Başkanı Ali Osman Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu, Doğu- Batı Topluluğu danışman hocası ve İlim Yayma Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nimetullah Akın’da hazır bulundu.