Kültür-Sanat

Senaryo, Hikaye, Şiir ve Mektup Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Yaşanan cihan harbinde binlerce şehidin kanıyla sulanan Çanakkale topraklarında kazanılan Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı dolayısıyla düzenlenen 'Çanakkale 2015' konulu mektup, şiir, hikaye ve senaryo yarışmasının ödül töreni gerçekleşti.

Yayın tarihi : 25 Mayıs 2016

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mirza Tokpınar, Prof. Dr. Ahmet Erdem, üniversite yöneticileri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ver İstiklal marşının okunması ile başlayan tören Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ'ın açılış konuşması ile devam etti.

Konuşmaların ardından ödül takdimine geçildi. Mektup, şiir, hikaye ve senaryo kategorilerinde derece giren 9 kişiye ödülleri takdim edildi.