Kültür-Sanat

TYPE UNITE 2017 Tipografik Poster Tasarım Sergisi Açıldı

TYPE UNITE 2017 Tipografik Poster Tasarım Sergisi Açıldı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleştirilen açılışa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ve Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Didem ...

Yayın tarihi : 14 Aralık 2017
TYPE UNITE 2017 Tipografik Poster Tasarım Sergisi Açıldı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleştirilen açılışa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ve Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Didem Çatal katıldı.
Açılışına yoğun ilginin olduğu sergi ilk olarak 2016 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Özlem Uyan, Universidad Tarumanagara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünden Öğretim Görevlisi Irwan Harnoko ve Universidad Technica Del Norte Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Fakültesi’nden Öğretim Görevlisi Mony Acosta tarafından kuruldu.
Toplam 8 ülkeden 169 öğrencinin katıldığı sergi, 12- 20 Aralık tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Alanı’nda gezilebilecek.