Kültür-Sanat

Uluslararası Kanser Haftası Afiş Yarışması Sergisi Gerçekleştirildi

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Times; color: #2d2d2d} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Times; color: #2d2d2d; min-height: 14.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; color: #424242} span.s1 {font: 9.5px Arial} span.s2 {font: 12.0px Times; color: #2d2d2d}

Yayın tarihi : 20 Nisan 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 25. yıl etkinlikleri kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü tarafından organize edilen Uluslararası Kanser Haftası Afiş Yarışması Sergisi gerçekleştirildi.

Amacı, kanseri anlamak ve kanserle mücadele etmek olan uluslararası Like For Poster etkinliğinde, “Elele Umut İçin” sloganıyla 25 ülkeden 400 eser katıldı ve aralarında Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümünden 5 öğrencinin  posterlerinin de yer aldığı 52 poster güzel sanatlar fakültesi sergi salonunda katılımcıların beğenisine sunuldu.

Açılışa, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Dinçay Köksal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Abdullah Kelkit, Grafik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Didem Çatal, Sergi Küratörü Amir Hosselnzadeh, Yeditepe Üniversitesi öğrencileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sergi açılış konuşmalarıyla devam etti.

Etkinlik, Katılımcılara başarılarından dolayı verilen sertifika ile sona erdi.

Serginin Küratörü Amir Hosseinzadeh, ÇOMÜ TV mikrofonları şunları söyledi.