Sağlık

14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Programı Gerçekleşti

14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Programı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 16 Mart 2018

Programa, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Ünver, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Yavuz ve akademik personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Okutmanı Sedat Çılgın ve Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Ahmet Kotan’ın müzik dinletisiyle başlayan tören, Dekan Prof. Dr. Tamer Demir’in açılış konuşmasıyla devam etti.

Tıp Bayramı’nın Çanakkale Zaferi ile aynı haftaya denk geldiğini belirten Rektör Prof. Dr. Acer; Kazandığımız ne kadar zafer varsa, hepsinin altında doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın da imzasının olduğunu unutmamamız lazım’’ dedi.

Konuşmaların ardından Cüppe Giyme Töreni’ne geçildi.