Sağlık

9 Yıldır Beklediği Böbreğe ÇOMÜ'de Kavuştu

Çanakkale'de yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle tedavi gördüğü Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen 78 yaşındaki Z.E'nin organları Çanakkale ve Bursa'daki 3 kişi için umut oldu.

9 yıldır böbrek yetmezliği nedeniyle diyalize giren 55 yaşındaki Reşat Yılmaz Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Organ Nakil ünitesinde  gerçekleşen başarılı böbrek nakil operasyonuyla sağlığına kavuştu.

Hizmete girdiği 7 ay gibi ...

Yayın tarihi : 25 Aralık 2015

Hizmete girdiği 7 ay gibi kısa bir sürede 4. organ nakil operasyonunu gerçekleştiren ÇOMÜ Tıp Fakültesi'nde konu hakkında basın toplantısı düzenlendi.

Operasyon sonrası sağlığına kavuşan Reşat Yılmaz teşekkürlerini dile getirirken eşi Aliye Yılmaz'ın ise mutluluğu gözlerinden okundu.

Haber-Kamera: Aydın Abuhan - Muhammet Alınlı