Sağlık

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Kozmetik Kliniği Açıldı

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times}

Geçmişten günümüze kadınların ilgi odağı olan kozmetik uygulamalar Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde açılan Kozmetik Kliniği ile hastalarına hizmet veriyor.

Saç dökülmesinden, kırışıklıkların giderilmesine, ciltte oluşan lekelerin yok edilmesinden, akne izlerinin tedavisine kadar bir dizi kozmetik sorunlar bu merkezde tedavi ediliyor.

...

Yayın tarihi : 23 Aralık 2016

Bu girişimin öncüsü olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zerrin Öğretmen ile kozmetik uygulamaların ayrıntılarını konuştuk.

Haber: Erkan Özavcı- Özlem Uzun  Kamera& Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut