Sağlık

ÇOMÜ'de Sağlık Çalışanlarına Aşı Uygulaması Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Covid 19 aşı uygulaması Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 14 Ocak 2021

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Covid 19 aşı uygulaması Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde  gerçekleştirildi.

Türkiye’ye Çin’den getirilen Covid 19 aşı uygulaması Prof. Dr. Alper Şener, Prof. Dr. Tamer Demir, Prof. Dr. Coşkun Bakar ve sağlık personeline uygulandı.

Sağlık çalışanları, MHRS'den aile hekimlikleri ya da hastanelerden randevu alarak veya bağlı bulunduğu sağlık kuruluşunda Covid-19 aşısı yaptırabilecek.

ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Şener hastanedeki sağlık personelini on gün içinde aşılamayı hedeflediklerini söyledi.