Sağlık

ÇOMÜ Hastanesinin Yeni Binası Tanıtıldı

Geçtiğimiz hafta yeni binasında sağlık hizmeti vermeye başlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi için tanıtım etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Avustralya Konsolosu Dylan Wallsh, AK Parti İl Başkan Vekili Ergin Sezen, Çanakkale protokolü ile ÇOMÜ’lü idareciler katıldılar. Konuşmaların ardından hastanenin çeşitli birimleri gezildi.

Yayın tarihi : 22 Mart 2018

Konuşmaların ardından hastanenin çeşitli birimleri gezildi.