Sağlık

ÇOMÜ Yönetiminden Hastane İnşaatına İnceleme Gezisi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yeni Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

İkinci etap inşaatında yapılan çalışmaları inceleyen üniversite yöneticileri yetkililerden bilgiler aldı.

Yayın tarihi : 10 Aralık 2015

ÇOMÜ Yönetiminden Hastane İnşaatına İnceleme Gezisi

2016 yılı içerisinde tamamen hizmete girmesi düşünülen hastanenin toplam inşaat maliyetinin 55 milyon, makine ve teçhizat maliyetinin ise 20 milyon tl olması düşünülüyor. Toplam 70 bin metre kare kapalı alan üzerine kurulu olan hastanede 600 yatak bulunacak.

Haber: Erkan Özavcı  Kamera&Kurgu: Hüsnü Aksoy