Sağlık

Rektör Acer Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesinin Yeni Binasını Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Okhan Akdur, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç, Genel Sekreter Yardımcısı ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ayhan Monus, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu, taşınma süreci tamamlanan Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yayın tarihi : 13 Mart 2018

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer; Kepez’de hizmet veren Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinin inşaatının bitirilmesinin ardından yeni binasına taşınma sürecinin de tamamlandığını, yeni hizmet binasının hastalarına hizmet vermeye hazır olduğunu söyledi.