Spor

100. Yıl Rektörlük Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Beden Eğitimi Spor Bölümünün düzenlediği 100.Yıl Rektörlük Masa Tenisi Turnuvası Besyo Spor salonunda gerçekleştirildi.

ÇOMÜ personelinden 32 sporcunun dört grup halinde kıran kırana oynadığı 36 karşılaşmanın sonunda dereceye girenler belirlendi.

Yayın tarihi : 14 Aralık 2015

Birinciliği Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden Okutman Nabi Özkan alırken aynı bölümden şube müdürü Ersin Cengizoğlu ikinci, Sağlık Yüksekokulundan Araştırma Görevlisi Hüseyin Koçak üçüncü oldu.

100. Yıl anısına turnuvaya katılan tüm sporculara madalya takılırken,ilk üçe giren sporculara kupaları turnuva organizatörü Okutman Deniz Ünver tarafından verildi.

Haber: Erkan Özavcı - Kamera: Mahmut Ergüvan - Kurgu: Kasım Ertuğrul