Spor

26. Spor Şenlikleri Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığı, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliğinde, 30 Nisan - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 26. Spor Şenliklerinin ödül töreni Senato Toplantı odasında gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 16 Mayıs 2018

Ödül törenine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Mustafa Görün ile yarışmada derece alan takımlar ve sporcular katıldı.

Ödül töreninin açılış konuşmasını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer yaptı. Acer konuşmasında; Sporun ÇOMÜ için öncelikli alanlardan bir tanesi olduğuna değinerek göreve başladıkları günden itibaren spor imkânlarını geliştirmeye, sporla ilgilenen başarılı öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

26. Spor Şenlikleri’nin değerlendirme konuşmasını Şenlik Koordinatörü Öğretim Görevlisi Deniz Ünver Yaptı. Ünver konuşmasında; üniversite tarihinde ilk defa 13 branşta ve 2000’e yakın sporcunun katılımıyla yarışmaların yapıldığını belirtti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi.