Spor

26. Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Yapıldı

2018 Troya Yılı kapsamında T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çanakkale Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun iş birliği ile düzenlenen 26. Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvası açılışı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yayın tarihi : 08 Ağustos 2018

9 farklı ülkeden toplam 393 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın ÇOMÜ Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi'nde gerçekleşen açılışına, Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Gülmez, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptı.

Konuşmaların ardından, protokolün açılış hamlesini yapmasıyla birlikte ilk tur karşılaşmaları başladı.

26. Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvası 11 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek.