Spor

Badminton ve Crossminton Takımları Şampiyonaya Hazırlanıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Badminton ve Crossminton takımları üniversiteler arası badminton şampiyonasında üniversitemizi temsil etmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yayın tarihi : 15 Aralık 2017

ÇOMÜ Hasan Mevsuf  Spor Salonu’nda  antrenör  Okutman Ender Ali Uluç eşliğinde çalışmalarını sürdüren badminton ve crossminton takımları mart ve nisan aylarında yapılması beklenen üniversiteler arası badminton şampiyonasına hazırlanıyor. Çalışmalar hakkında antrenör Ender Ali Uluç ve oyuncu  Özge Özay’in görüşlerini aldık.