Spor

ÇOMÜ'de Bilim, Sanat ve Spor Etkinlikleri Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bilim sanat ve spor etkinlikleri başladı. Bu yıl defa gerçekleştirilen ve spor müsabakalarından  bilim projelerine, topluluk çalışmalarından sanat gösterilerine bir çok alanda düzenlenen etkinliğin açılışı Anafartalar Yerleşkesi'nde yapıldı.

Yayın tarihi : 25 Mayıs 2016

Etkinlikte ilk olarak Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Üniversite Yöneticileri, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla stantlar ziyaret edildi ve yapılan faaliyetler incelendi.

Törende bir konuşma yapan ve yaşanan terör olaylarına değinen Rektör Prof. Dr. Yücel Acer terörün faaliyetleri gelişimi engelleyemeyeceğini söyledi.