Spor

ÇOMÜ’lü Yasin Usta ve Hale Nur Böltül Dünya Karate Şampiyonası’nda

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri ve aynı zamanda Milli Takım Sporcuları Yasin Usta ile Hale Nur Böltül Konya Selçuk Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası’nda derece alarak Dünya Karate Şampiyonası'nda ÇOMÜ’yü temsil etmeye hak kazandılar.

Yayın tarihi : 25 Ekim 2017

Öğrenciler Yasin Usta ve Hale Nur Böltül, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu ve Çanakkale Karate İl Temsilcisi Süleyman Orhan ile birlikte ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret ettiler.