Spor

ÇOMÜ ''Sporda Nefret'' Sempozyumuna Ev Sahipliği Yapacak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi "Sporda Nefret" Sempozyumuna Ev Sahipliği Yapacak.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, üyesi olduğu Trakya Üniversiteler Birliği ve STK'lar ile birlikte 21-22 Mart 2016 tarihleri arasında  "Sporda Nefret" konulu sempozyum düzenleyecek.

Yayın tarihi : 08 Mart 2016

Sempozyuma Türkiye’den ve dünyadan spor ve eğitim camiasının önde gelen isimleri katılacak. Sempozyumun onur konuğu ise Barcelona’da  top koşturmuş ve ırkçı söylemlere maruz kalmış, Antalyaspor’un ünlü futbolcusu Samuel Eto’o.

Konuyla ilgili olarak etkinliği düzenleyen BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu açıklamalarda bulundu.

Haber:  Erkan Özavcı – Kurgu: Hüsnü Aksoy -  Kamera: Kasım Ertuğrul