Spor

Dardanos Yerleşkesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Yenilendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi yüzme havuzu yaklaşık 3 ay süren tadilattan sonra yeni haline kavuştu. Havuzun tadilat ve yenileme sürecinin ardından bir tanıtım programı düzenlendi. Programa ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mirza Tokpunar’ın yanı sıra çok sayıda üst düzey yönetici ve ÇOMÜ’lü katıldı. Dardanos Yerleşkesi’nin ÇOMÜ’nün 25. Yılında da deniz, doğa, ...


Yayın tarihi : 15 Mart 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi yüzme havuzu yaklaşık 3 ay süren tadilattan sonra yeni haline kavuştu. Havuzun tadilat ve yenileme sürecinin ardından bir tanıtım programı düzenlendi. Programa ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mirza Tokpunar’ın yanı sıra çok sayıda üst düzey yönetici ve ÇOMÜ’lü katıldı.
Dardanos Yerleşkesi’nin ÇOMÜ’nün 25. Yılında da deniz, doğa, bilim ve sporun merkezi olmaya devam edeceğinin altını çizen Rektör Acer, Çanakkalelilerin ve ÇOMÜ’lülerin Dardanos’u daha sık kullanmalarını istediklerini söyledi.
Tanıtım ve bilgilendirme toplantısı, tesisin gezilmesinin ardından yapılan ikramla son buldu.