Spor

‘’Dopingle Mücadele’’ Konulu Konferans BESYO'nun Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.

‘’Dopingle Mücadele’’ Konulu Konferans Yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Besyo’nun düzenlediği ‘’Uluslararası Atletizm Federasyonları Çocuk Atletizmi’’ etkinliği kapsamında ‘’Dopingle Mücadele’’ Konulu bir konferans verildi.

Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa, Türkiye Atletizm Federasyonundan yetkililerle, çok sayıda eski atlet, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

...

Yayın tarihi : 30 Kasım 2015

‘’Dopingle Mücadele’’ Konulu Konferans Yapıldı.

Konferansın açılış konuşmasını Besyo Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu Yaptı.

Konferansa konuşmacı olarak Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Çocuk Eğitim Uzmanı Prof. Dr. Rüştü Güner katıldı.

Güner, konuşmasında son günlerde dünya gündeminde geniş yer alan ‘’Dopingle Mücadele’’ konusunu işledi.

Haber: Erkan Özavcı/ Kamera&Kurgu: Hüsnü Aksoy